Goud inkoop

U wilt graag goud inkopen? Dan bent u bij Goldrush aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang actief op het terrein van goud inkopen. Natuurlijk kunt u op veel adresjes goud inkopen. Het is echter wel belangrijk om in zee te gaan met echte vakmensen. Zeker als u zelf niet helemaal op de hoogte bent van de ins en outs wat betreft goud. Wij hebben scholing gevolgd en bovendien zijn we door de jaren heen zeer ervaren geworden op dit gebied. Telt u hierbij nog onze passie voor edelmetalen op, dan begrijpt u dat u voor goud inkoop bij ons aan het beste adres bent.

Klant centraal bij goud inkopen

Neemt u voor de goud inkoop contact op met Goldrush, dan zult u al snel merken dat u als klant bij ons centraal staat. Wij zijn niet zomaar de eerste de beste goudkopers, maar we luisteren vooral naar uw wensen. Daarnaast mag u bij ons vertrouwen op een eersteklas prijs. Bovendien wordt u meteen in contant geld door ons uitbetaald. Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom bij Goldrush.

Veel mogelijk bij onze goud inkoop

Bij onze goud inkoop is veel mogelijk. Heeft u munten, sloopgoud, tandengoed of sieraden die u wilt verkopen? Wij nemen het graag van u over. U denkt wellicht dat u die ene beschadigde munt net zo goed weg kunt gooien. Wij adviseren u om dat zeker niet te doen. De goudprijs is hoog en daarom is ook een beschadigde munt soms nog veel geld waard. Wilt u meer informatie over onze inkoop? U kunt dan verder lezen op de website, maar u bent ook van harte welkom bij onze zaak. Wij hebben een winkel in Uden. Maakt u een afspraak? Wij taxeren uw goud op een professionele wijze.