Goud verkopen

U wilt graag oud goud verkopen? Heeft u het een en ander gekregen vanuit een erfenis? Is het niet de bedoeling om dit oud goud allemaal te bewaren in uw woning? Het kan natuurlijk ook dat u sieraden heeft liggen die eigenlijk niet meer gedragen worden. Het lijkt u een beter idee om dit oud goud te verkopen. In al deze situaties bent u bij Goldrush precies op de goede plek. Wij kopen munten, sieraden en allerlei andere producten waarin goud is verwerkt. U mag er bij ons op vertrouwen dat uw belangen hoog in het vaandel staan. Dit merkt u aan de goede en eerlijke prijs die wij bieden voor uw oud goud. Twijfelt u nog over het verkopen van uw oud goud? Neem contact met ons op en we plannen een vrijblijvend adviesgesprek voor u in. U bent van harte welkom bij ons in Brabant.

Vragen over oud goud verkopen

Wij kunnen het goed begrijpen als u nog vragen heeft over het verkopen van oud goud. Onze vakspecialisten staan daarom graag voor u klaar. Het inkopen van goud is ons vak en we hebben inmiddels heel wat jaren ervaring. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Ook met uw sloopgoed kunt u bij ons langskomen. Zijn de voorwerpen die u wilt verkopen erg beschadigd? Het is bij Goldrush geen enkel probleem. Maak een afspraak en wij taxeren uw oud goud. Profiteer van onze topprijzen voor al uw edelmetaal.

Goud verkopen in Brabant

Als u zeker wilt weten dat u uw goud op een vertrouwd en veilig adres verkoopt, dan moet u bij Goldrush zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren en inkopen van goud. Wij hebben op dit terrein zeker ook scholing gevolgd. Weet u nog niet zeker of u uw bezittingen wilt verkopen, maar zou u wel heel graag de waarde ervan willen weten? Dan kunt u ook bij ons langskomen voor een taxatie. U kunt daarna alsnog de beslissing nemen om het goud te verkopen. Wij bekijken uw eigendommen zeer zorgvuldig en geheel vrijblijvend. Het is belangrijk dat u kiest voor een vertrouwd adres. Het inkopen van goud is absoluut een gespecialiseerd beroep dat niet zomaar iedereen kan uitoefenen. Goud is een edelmetaal dat op het moment erg veel geld oplevert. Goldrush is alleen geopend op afspraak. Bel of mail ons en we plannen meteen een moment voor u in. U bent van harte welkom. Neemt u wel even uw legitimatie mee?