Gouden munten

Zoekt u naar een betrouwbaar adres waar u uw gouden munten kunt verkopen? Vindt u een klantgerichte benadering daarbij belangrijk? Dan bent u bij Goldrush aan het juiste adres. Gouden munten zijn er natuurlijk in heel wat soorten en maten. Welke gouden munten wilt u verkopen? Gaat het om een historische munt of een gave gouden munt? Heeft u Nederlandse of buitenlandse munten in uw bezit? Met al deze munten bent u welkom bij ons in Brabant. De medewerkers van Goldrush hebben veel ervaring met de taxatie van gouden munten. De inkoop van munten is een vak apart. Wij beheersen dat vak. We hebben zeker ook scholing gevolgd op dit terrein.

Inkoop gouden munten bij Goldrush

Uw gouden munten zijn bij ons precies op de goede plek. Als u echt een goede en eerlijke prijs voor uw munten wilt ontvangen, wacht dan niet langer. Mail of bel ons en we maken meteen een afspraak met u. Welke gouden munten u ook heeft, wij nemen ze graag van u over. Misschien bent u nog benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij hebben op de site een heel aantal munten staan. Ook als uw gouden munt er niet tussen staat, mag u zeker contact met ons opnemen.

Betrouwbare inkoop gouden munten

Heeft u een kijkje genomen bij ons overzicht van gouden munten? Dit zijn onder meer de munten die wij overnemen van bedrijven en particulieren. Het kan prettig zijn om deze even te bekijken. Zo krijgt u alvast een beeld van de eventuele waarde van uw gouden munten. Wilt u precies weten wat de munten opleveren, dan is het nodig dat u bij ons langskomt. Bel of mail voor een afspraak, want wij zijn alleen op afspraak geopend. Op het moment dat u langskomt met uw gouden munten, dan vertellen wij u alles over de waarde ervan. Wij zijn ook het ideale adres als het gaat om de verkoop van sloopgoud, sieraden en allerlei andere vormen van edelmetaal.